Plastične gajbe - Idealna ambalaža za Vaše potrebe

Bez obzira da li se bavite skladištenjem voća, povrća ili drugih proizvoda, naše plastične gajbe su idealno rešenje za Vas.

Kontakt osoba: Ranko +381 64 11 27 067

Kliknite da vidite detaljnije informacije za:

Želite saznati više? Ne ustručavajte se, pozovite nas!

Različite dimenzije za Vaše potrebe

Naš asortiman plastičnih gajbi dolazi u dve glavne dimenzije - 500x300x260 mm i 500x300x200 mm. Ove dimenzije omogućavaju Vam fleksibilnost pri skladištenju i transportu različitih vrsta proizvoda. Standardne dimenzije naših gajbi će Vam omogućiti laku manipulaciju Vaših proizvoda.

Brza i efikasna isporuka

Gama-RS Vam nudi brzu i efikasnu isporuku naših plastičnih gajbi. Imamo sopstveni transportni tim koji Vam omogućava da naručite i veće količine gajbi bez brige o logistici. Naša cilj je da Vam olakšamo poslovanje i da se možete osloniti na nas za pravovremenu isporuku. Minimalna količina gajbi za koju vršimo uslugu transporta je 1680 kom.

Veliki skladišni kapacitet

U našem skladištu uvek imamo oko 10.000 plastičnih gajbi spremnih za isporuku. Ovo nam omogućava da odgovorimo na Vaše potrebe u kratkom roku i da vam pružimo sve što Vam je potrebno kako biste efikasno upravljali svojim proizvodima.

Visokokvalitetna i izdržljiva plastika

Naše plastične gajbe izrađene su od visokokvalitetne plastike velike gustine, što garantuje njihovu izdržljivost i dugotrajnost. Ove gajbe su osmišljene da izdrže zahtevne uslove skladištenja i transporta. Takođe, njihov dizajn omogućava cirkulaciju vazduha, čime se obezbeđuje očuvanje svežine voća i povrća tokom celog procesa.

Zainteresovani ste za naše plastične gajbe i želite saznati više?
Ne ustručavajte se, pozovite nas. Rado ćemo Vam pružiti sve potrebne informacije.

Plastične gajbe iz Gama-RS-a predstavljaju idealno rešenje za Vaše potrebe u skladištenju i transportu. Sa različitim dimenzijama, brzom isporukom i izuzetnom izdržljivošću, naše gajbe će Vam pomoći da efikasno upravljate Vašim proizvodima i osigurate njihovu svežinu.
Kontaktirajte nas danas i saznajte više o tome kako naše plastične gajbe mogu poboljšati Vaše poslovanje.

Gama-RS - Vaš pouzdan partner u ambalaži.